Monday, October 22, 2012

Iseseisvust.

Naistega koosveedetud aeg on pannud mind mõtlema rohkem toimetulekule ja esmavajadustele. Võimalusele elada inimväärselt. Oluline on elamine lähtuvalt oma väärtustest ja nägemustest.

Mulle meeldib siinsete inimeste oskus suhtuda kõigele vaatamata rahulolu ja sisemise säramisega põhirollidesse – olla abikaasa, ema, tütar, õde. Kindlasti aitab neid süvausklikkus. Jumalast rääkimine ja kirikus käimine on elustiil. Kõige KÕRGEMAT tänavad nad iga päev.

Teen selle järelduse 15 naise põhjal. Väike valim, aga ikkagi. Ja kui Jumal tahab, ongi elu selline ja kui annab paremat – tuleb tänulik olla.

Soovin naistele Keenias võimalust saada parem haridus ja olla ISESEISVAM, SÕLTUMATUM. Miks siis? Võrdväärsem elu oma abikaasaga või näiteks naistega Eestis. Minu nägemust mööda saab inimeste elu muutuda naiste teadlikkuse kaudu. Jah mehed, tahate või mitte, olete mingis mõttes ikkagi naiste meelevallas (julgen seda väita). Keenias on lood naiste kahjuks. Naiste vastutusse koduse majapidamise, raseduse jm eest suhtutakse õlakehitusega, see on loomulik. Ikka suudan üllatuda, millise leigusega suhtutakse naiste seksuaalsusesse väärkohtlemisse.

Aeg on möödunud koolituste tähe all. Naised on mõnusalt õhinas. Kojuminek ja õigeaegne tundide lõpetamine on endiselt probleemiks. Enamus naistest kannavad ise õmmeldud kotte rahulolu ja uhkusega.
Koolivormid on töös, loodame esimesed seitse vormi käesoleva nädala lõpuks valmis saada.
ISESEISVUST kõikidele õppimise kaudu.

Akina.
(Minu uus mitteametlik nimi Keenias)
Karin

Estheri koti esitlus

Add caption

Judy vastvalminud kotiga

Millicent´i (15a)  kodune loovtöö

Rebecca poseerimas

kontori hinged Judy ja Cherry(punases)

varia - alati stiilsed Amina ja Prince

varia - ehmunud lapsed MUZUNGU´t (valget) kohates

varia - iseseisvalt turul

No comments :

Post a Comment