Saturday, January 14, 2017

Külalised

Sel nädalal oli Mondo korraldajaks koos Prantsuse ja Itaalia organisatsiooniga Kakamegas toimunud koolitusel. Koolitatavateks olid vabatahtlike koordinaatorid Keeniast, Ugandas ja Ghanast. Esther  oli samuti koolitusel ja minu ülesandeks oli selajal kontoril silm peal hoida.

Kolmapäeval tulid Kakamega koolituse inimesed Shiandasse külla. Tutvustasime neile WEFOCO eesmärke ja ühistu tegevusi.


Külalistega kalatiiki uurimas

Näitame külalistele Mondo tibud

Külalistega Rise and Shine kooli direktoriga kohtumine

Arutame, kuidas mesitarudesse mesilased ikkagi saavad








Külalistega Block E kohtumine































Sõitsime päev otsa külalistega mootorratastega ringi ning igas asukohas oli meile tehtud viisakas vastuvõtt. Eckero naistegrupp oli kõigile valmistanud korraliku lõunasöögi. Kuigi meil oli mootorratta taksodega hinnad kokku leppitud tekkis ikkagi pärast sõite vaidlus tasu ümber. Janika oli kange ja järgi ei andnud. Hind jäi samaks mis kokku leppisime ja Janika suutis isegi nii hästi neid veenda, et nad lõpus vabandasid ja lubasid ka kirikus meie eest palve esitada.

Janika mootorratta taksol.


Päeva lõpus korraldasid koolituse korraldajad koosoleku gruppide esindajatega, kus olid teemadeks vabatahtlike turvalisus ja abi saajate võimekuse suurendamine.

Lõpukoosolek

Ülejäänud nädala tegelesin mina kontoritöö juhtimise ja laste info kogumisega kes laupäeval toimunud üritusele ei jõudnud.


No comments :

Post a Comment